Reviews

9.2
Review Score

Score Breakdown

Cleanliness
9.6
Comfort
8.6
Property Location
9.2
Facilities
9.2
Staff
9.7
Value
9.0

Reviews

    Ruth
    es

    Review Score

    8.8
    April 23, 2018
    There are no comments available for this review.
    Mabel
    es

    Review Score

    10
    April 16, 2018
    There are no comments available for this review.
    Jordi
    es

    Review Score

    8.3
    April 5, 2018
    There are no comments available for this review.
    Carles Torrent
    es

    Review Score

    8.3
    April 4, 2018
    El sistema de lliteres, quan estan plegades quan s'hi va en família per exemple, no ens ha acabat de ser prou confortable
    La zona comunitària està molt bé
    Juan Ramon
    es

    Review Score

    8.3
    April 4, 2018
    There are no comments available for this review.
    David
    es

    Review Score

    9.2
    April 3, 2018

    Molt bon allotjament per estades en família al peu de la Serra de Prades

    El matalàs era una mica dur pel meu gust, però aixó és una decisió personal i hi pot haver gent que el prefereixi així.
    Tot el personal és super amable i atent (un 10 per la Berta!), les instal.lacions estaven molt netes i tot el mobiliari està molt nou. Nosaltres hi hem anat amb dos nens de 5 i 7 i ens ho hem passat molt bé. El lavabo està tot molt nou i la neteja diària és molt bona. La infraestructura és semblant a la d'un alberg de la Generalitat (és el referent que em ve al cap) però en versió 'Luxe'. Fan l'habitació cada dia. Els àpats eren de menú amb dues opcions de cada plat, de la tipologia esperable en un menjador d'alberg (cuina casolana), amb una relació qualitat/preu molt correcta.
    DAVID
    es

    Review Score

    7.9
    April 3, 2018

    muy agusto

    en el comedor los cubiertos y utensilios de cocina no estaban del todo limpios, en cuanto a la limpieza diaria de la habitación, la verdad era bastante jusitita, no estaba sucia ni mucho menos, pero por ejemplo no nos hicieron las camas, ni se llevaban las toallas usadas que dejabamos en el suelo para cambiar. tan solo vaciaban la papelera, y poco mas. En este sentido creo que podrian mejorar, por lo demás la estancia perfecta
    las camas eran super comodas, las habitaciones muy bien equipadas y espaciosas era como un hotel, la casa es muy bonita. estuvimos muy cómodos.
    agusti
    es

    Review Score

    9.2
    April 2, 2018

    Molt recomanable

    Les intalacions estan molt noves, ideal per anar amb nens, el servei un 10 ens han tractat molt bé, la atenció de la coordinadora Berta es perfecte.
    Montserrat
    es

    Review Score

    9.2
    April 2, 2018
    There are no comments available for this review.
    Jose
    es

    Review Score

    10
    April 2, 2018

    LUGAR MUY RECOMENDABLE PARA VIAJAR TANTO CON NIÑOS, COMO EN PAREJA.

    TRATO DEL PERSONAL Y CALIDAD DEL ALOJAMIENTO. EXCEPCIONAL.
    Laura Lozano
    es

    Review Score

    10
    April 1, 2018

    Volveremos

    Quizás la zona de juego y pistas que estaban un poco llenas de hojas y suciedad. Que no haya ascensor.
    Todo lo demás: la habitación muy completa, cómoda y limpia. El personal muy amable. Nos dieron dos habitaciones por ir con mi suegra y estuvimos muy a gusto.
    Elisabeth
    ni

    Review Score

    7.5
    April 1, 2018

    Molt bon lloc

    La zona on estava la nostra habitació no era l’edifici principal i havíem de sortir a fora per anar al restaurant.
    L’esmorzar molt bo. Totes les instal·lacions són noves o reformades.
    es

    Review Score

    10
    November 8, 2017
    There are no comments available for this review.
    es

    Review Score

    9.6
    October 15, 2017

    Trato familiar

    helene
    fr

    Review Score

    9.2
    August 24, 2017

    queriamos regresar ! un buenissimo recuerdo.

    la piscina un poco fria !!!
    un lugar encanto. buena ambiante. la gente muy simpatica. el tenis !!!
    MARC
    es

    Review Score

    9.6
    August 16, 2017
    El problema era nostra xk soms molts i l habitació costa habituarse
    Tot, sorprenenment fantástic
    Sara
    es

    Review Score

    10
    August 14, 2017

    Más que perfecta

    Ideal para familias, tienen un trato personal y detallista
    MARCO
    it

    Review Score

    10
    August 14, 2017
    There are no comments available for this review.
    Carmen Mª
    es

    Review Score

    10
    August 8, 2017

    Es un alojamiento ideal para ir en familia. El personal muy profesional, familiar y atento.

    Que el plan de actividades que se proponían en un principio fuera diferente
    El trato fabuloso de todo el personal